6.8.2019

Työ.Elämä.Hyvinvointi

Moikka,


Olen uusi bloggaaja ja kiinnostukseni on työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa omaa hyvinvointia kuunnellen. Olen työskennellyt terveysalalla jo vuodesta 2006. Sairaanhoitajana olen hoitanut ihmisiä työikäisestä aina vanhuuten asti. Opin jo nuorena, että ihmisillä on mielessä usein kaksi asiaa: 1) Oma hyvinvointi ja 2) Sää. 

"Onpa taas kurja keli"- keskusteluja osaan kyllä käydä sujuvasti, mutta annan kuitenkin Pekka Poudan kumppaneineen hoitaa huippuammattilaisina tämän osaston. Hyvinvointi on taas osa-alue, josta osaan puhua paljonkin ja jopa tietoakin löytyy...ja nimenomaan tutkittua tietoa. Työskentelen nyt terveysalan opettajana ja aloitan työhyvinvointitutkimusmatkailun Turun yliopistossa tänä syksynä.

Työasiat liikkuvat taas monien mielessä näin lomalta paluun jälkeen. Miten sitä taas jaksaa tehdä töitä, kun työ haittaa vapaa- aikaa? Miten ihmeessä sitä pystyy taas tekemään kaiken ja hoitamaan siinä samassa lapset, koirat ja kissat?

Tutkimuksessani olen kiinnostunut ihmisten omista voimavaroista jaksaa työssä sekä vapaa-ajalla ja miten yhdistää niitä mukavaksi ja hyvinvoivaksi elämäksi. Olisin varmaan guru, jos osaisin antaa helpot vastaukset edellä mainittuihin asioihin. Uskonkin, että vastaukset löytyvät jokaiselta itseltään, kun alkaa asiaa miettimään ja saa siihen uusia näkökulmia.

Tervetuloa siis matkalle mukaan kohti parempaa työhyvinvointia ja saamaan ehkä juuri sinulle sopivia vinkkejä työssäjaksamiseen sekä elämäsi hyvinvointiin.

Voit seurata minua myös instassa nimellä @work.life.wellness (Jenni Rinne).Tässä yksi tapani hoitaa työhyvinvointiani...lenkkeily heti työn jälkeen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lomalta töihin - olinko edes lomalla?